If past history was all there was to the game, the richest people would be librarians.

Warren Buffett

Koncept

Hos JIA tilbydes skræddersyet og uvildig investeringsrådgivning, der er tilpasset den enkelte kundes specielle behov og risikoprofil. Vores forretningsmodel er baseret på et absolut interessefællesskab med kunden og ingen andre!

Der tilbydes bl.a.:

  • Rådgivning i forbindelse med udarbejdelse af investeringsstrategi og investeringspolitik.
  • Rådgivning i forbindelse med valg af porteføljeforvalter.
  • Porteføljeforvaltning.

Mere end 30 års erfaring indenfor de finansielle markeder har givet os en konservativ tilgang til investeringer, og erkendelsen at ingen er klogere end markedet. Formuebevarelse er en absolut kerneværdi.

Gennem en konsekvent analyse af investeringsstrategien kombineret med en konstant overvågning af markedet skaffes et solidt udgangspunkt for et godt og stabilt investeringsafkast. I kombination med en god portion sund fornuft, mange års praktisk erfaring og en ærlig forretningsmodel, skabes der baggrund for et gensidig frugtbart samarbejde om dine investeringer.

Endeligt har vi mange års praktisk erfaring i at kontrollere og minimere omkostningsstrukturerne hos formueforvaltere.

I modtager således en uafhængig og uvildig rådgivning specielt tilrettet netop jeres behov og risikoprofil. Selskabet er uafhængigt af alle finansielle udbydere og porteføljeforvaltere. Eventuel provision modtaget fra tredjepart videresendes direkte til kunden.